Sabina Zag

EMAIL: sabina.zag@gmail.com

Kdo sem?

Moje ime je Sabina. Večino časa sem nasmejana. Pojem v avtu in vseeno mi je če me slišiš. Obožujem kavo. Podaljšano, brez sladkorja. Med vožnjo občasno utišam radio da bi bolje videla. Najboljše ideje dobim med vožnjo in pod tušem.

Včasih sem sarkastična.

Obožujem palačinke (in šmorn in vaflje). Obožujem tudi riž. Rižoto. Suhi riž. Mlečen riž. Rada se gugam. Nisem vzor za vztrajnost, kljub temu poskušam dnevno meditirati in se zjutraj dobro pretegniti. Naenkrat berem več knjig. Ker za različne knjige potrebuješ različna razpoloženja.

Občasno sem površna – ampak se trudim. Sem selektivno adrenalinska. Skočila bi s padalom, medtem ko me bungee jump pusti hladno. Svojo dualnost in neodločnost opravičujem s tem da sem po horoskopu dvojčica. Ko imam slabi dan, se izgovarjam na luno, ali merkur – retrogradni seveda.

Kaj še?

Sem kreativka. Ljubiteljska fotografka. Raziskovalka skritih kotičkov ulic in mest, s poudarkom na odkrivanju dobre domače hrane in odlične kave. Fascinirajo me karte, horoskop, rune. Izvajam reiki. Občasno. Večinoma na sebi. Obožujem reke, jezera, mlake in morje. Gozdne poti. Priznam pa da imam do gor strahospoštovanje.

Kaj boš našla na moji strani?

Delček tega, kar se me je kdaj dotaknilo. Kar sem spoznala. Pa tudi delček tega, kar se še vedno sprašujem. Vsega pomalem.